Hypotheken

Een woning kopen is een grote beslissing met evenzo grote gevolgen. Na de euforie van het kopen van een woning volgt over het algemeen het in orde maken van de hypotheek. Dit klinkt echter gemakkelijker dan het is. Voortdurend wordt u gewaarschuwd voor slechte en ondoordachte adviezen: En terecht!

Er zijn maar weinig adviseurs die in staat zijn u een passend en gedegen advies te geven, waarbij niet alleen maar gekeken wordt naar het laagste rentepercentage. Zoals u zult begrijpen, heeft het kopen van een woning en het afsluiten van een daarbij behorende financiering, verstrekkende gevolgen. Wij adviseren u daarom ook om u zich goed en onafhankelijk te laten informeren door een professionele deskundige op het gebied van financiële zaken.

Deze adviseur kan aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden en in overleg met u een op maat gesneden voorstel maken. Dus dan is het zaak om te kijken in het woud van geldverstrekkers wie de beste en voordeligste voorwaarden heeft voor uw persoonlijke hypotheek.

Onze collega's van GeldXpert verzorgen zo'n professioneel en persoonlijk advies en komen zelfs bij u thuis om ervoor te zorgen dat het kopen of verkopen van een woning een zorgeloze aangelegenheid blijft!